İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: İBB Fatih Sultan Mehmet İlkokulu olarak; Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: İBB Fatih Sultan Mehmet İlkokulu olarak; Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS KA220 SCH ECOLES LOGİE PROJESİ 1/10/2021 İLE 1/05/2024 TARİHLERİ ARASINDA GERCEKLESMEKTEDİR.BU BİR AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİDİR.FRANSA ULUSAL AJANSI TARAFINDAN HİBE EDİLMEKTEDİR.
Diğer Hususlar: http://www.ecoleslogie.com/

WEB - https://ibbfsm.meb.k12.tr

Adres - BAŞAK MAH. ERTUĞRUL GAZİ CAD. MEKTEP SK. BLOK NO 4 İBB FATIH SULTAN MEHMET ILKOKULU BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Başak Mh. Ertuğrulgazi Cd. Mektep Sk. No:4 5. Etap 2. Kısım Başakşehir

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 30 Km. uzaklıkta olup, ilçe merkezinde yer almaktadır.